Tafelkleed buiten op de tuintafel

Veel van de tafelkleden bij Tafelbekleding.nl zijn ook geschikt voor tuintafels. Onder dit kopje tuintafelkleden op de website vind je tafelkleden gemaakt van diverse materialen en beschikbaar in diverse kleuren en dessins. De tuintafelkleden kun je gebruiken voor zomeravonden, ook voor de winteravonden kun je terecht bij Tafelbekleding.nl. Laat je inspireren in je keuze door de website te bekijken. Ook kun je daar tafelkleden vinden met felle kleuren en dessins. Wil je het originele tafelblad blijven zien, kies dan voor het transparante tafelzeil. 

Tuintafeltextiel op maat

Het meeste tuintafeltextiel wordt op maat gesneden. De afmetingen kun je via de navigator aangeven en het tafelkleed wordt thuisbezorgd. Dit betreft tafelkleden voor bijvoorbeeld een picknicktafel of een tuintafel. Ook kun je de tafelkleden op rol bestellen en worden deze in dit geval zonder kreukels thuisbezorgd. Het tafelkleed is makkelijk op te bergen in een bijgevoegde koker, die weinig opslagruimte in beslag neemt.

Tafelkleed buiten geschikt voor wasmachine

Het tuintafeltextiel van Tafelbekleding.nl is makkelijk te reinigen en af te wassen. Al het tuintafeltextiel is waterafstotend. Het tafelzeil, gemaakt van PVC, heeft een onderkant van textiel die lauw gladgestreken kan worden. Als je een tijdelijk tafelzeil zoekt, kun je ook kiezen voor een papieren tafelkleed buiten. Hierbij gelden andere aanwijzingen wat betreft het wassen, deze staan aangegeven in de productomschrijving. Een gecoat tafellinnen bevat sterk materiaal. Deze tafelkleden zijn te wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden en de onderkant kun je strijken.

Tafeltextiel biedt tuintafel bescherming

Het tafeltexiel voor de tuintafel heeft, naast het geven van een nieuwe look, meerdere voordelige functies. Je tuintafel is beschermd tegen verkleuring door UV-licht en tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen. Kies snel je tafelkleed uit voor een voordelige prijs. Voor 16:00u besteld betekent morgen in huis en vanaf €15,- geldt een gratis verzending.