Zomertrends 2018

Ben jij aan het overwegen om een nieuwe tuinset aan te schaffen? Dan is dit zeker het moment om dat te doen. De zomer is om de hoek dus je hebt nog even tijd om alles aan te schaffen. Hieronder staan alle belangrijke trends om op de hoogte te blijven van alle trends in de tuinmeubelen.

Aluminium loungeset

Dit is al iets wat de afgelopen jaren in is, en zich ook door gaat zetten in de aankomende jaren. Een aluminium loungeset heeft vele voordelen. Ten eerste is het een erg sterke materiaal. Daarnaast is het erg laag in gewicht. Dit betekent dus dat je het gemakkelijk kan opruimen. Als laatst vergt deze materiaal heel weinig onderhoud. De set zou zelfs kunnen blijven staan bij regenachtige zomerdagen.

Rotan

Dit soort meubels zijn vaak gemaakt van een aluminium frame met een kunststof vlechtwerkdraad. Het grote voordeel is dat ze het gehele jaar door buiten kunnen staan. Deze soort stoelen kunnen dus wel tegen een stootje. Ben jij opzoek naar wat origineels? Neem dan bijvoorbeeld een Rotan ei-stoel.

Tuinbankjes

Het is erg belangrijk dat je genoeg zitplekken creƫert in je tuin. Hierbij is het natuurlijk niet leuk om in elke hoek een loungeset neer te zetten. Dit zou je wel kunnen doen door het aanschaffen van diverse tuinbankjes. Deze zijn aan te schaffen in alle soorten en maten.

Ligbedden

Een aantal ligbedden in je tuin doen altijd goed. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat je tuin groot genoeg is. 3 ligstoelen in een kleine tuin met daarnaast nog een loungeset is namelijk iets too much. Genoeg tips om je perfecte tuin samen te stellen. Ben jij er ook al uit wat je allemaal wilt?