Zonwering om bij weg te dromen

Het vervangen van het doek van je zonnescherm is niet iets waar je jezelf dagelijks druk om maakt. Het zonnescherm hangt jaren aan de muur totdat er plotseling een dag komt waarop je bij jezelf denkt dat het doek best wel eens vervangen zou mogen worden. Als de constructie van het zonnescherm zelf nog goed is, is het tegenwoordig prima mogelijk om alleen het doek te laten vervangen. Zo kun je op betaalbare wijze je tuin een iets andere look geven.

Zonneschermdoeken en meer

Zonneschermdoek heeft een ruime collectie zonneschermdoeken en meer in 70 gevarieerde kleuren. Online bestel je in vier opeenvolgende stappen je nieuwe zonneschermdoek. Uiteraard meet je het zonnescherm nauwkeurig op en deze maten geef je door bij je bestelling. Betalen kan veilig met iDeal en binnen tien werkdagen wordt je op maat gemaakte zonneschermdoek thuisbezorgd. Het bevestigen van het doek op het frame is minder ingewikkeld dan het lijkt en zo kun je snel je van je nieuwe zonnescherm genieten. Zie je er tegenop om zelf het doek te vervangen dan kun je bij Zonneschermdoek naar een instructievideo kijken waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste te werk kunt gaan.

Aanbiedingen en kortingen

Maandelijks zijn er bij Zonneschermdoeken bepaalde kleuren in de ‘aanbieding’. Dit betreft effen doeken en zijn van toepassing voor bepaalde afmetingen. Ben je op zoek naar een effen zonneschermdoek dan kun je met de ‘Deal van de Maand’ gebruik maken van 10% korting op de standaard prijs. Mooi meegenomen dus. Zonneschermdoeken beantwoord al je vragen met betrekking tot zonneschermdoeken, bevestiging en bijpassende accessoires op deskundige wijze. Je kunt dagelijks gebruik maken van de live chat, maar ook een e-mail sturen en natuurlijk telefonisch contact opnemen zijn mogelijk. Twijfel niet langer of je het doek van je zonnescherm niet eens moet vervangen, vraag je zelf liever af welke kleur doek het beste bij je huis en tuin past.